Ett par timmar

kvar sen sticker jag !!! :) wooho.

Mitt tåg går från svall 12.30 och jag är framme i sthlm 16.30. Där kommer min mormor och min kusin och hämtar upp mig oså åker vi till mormor. Sen senare på kvällen ska jag träffa Nicole vi ska dra nånstans och ta en cider och snacka lite skit. :P MYS!  Och på lördagen blir det att handla julklappar på dagen, sen förmodligen UTGÅNG! :D wööhö. Eller om man sparar sig till efter jul? Äh vi får se. :)


Idag har vi haft en mini julafton. Ätit julmat så det står ut ur öronen. Fyfan, är fortfarande proppmätt. Tror inte jag kommer kunna äta julmat på julafon. Har även varit på stan med mitt drinkluder idag. :) Hämtade ut mina skor, och Carro köpte lite julklappar. Vi tog en sallad på bakfickan också, och en bulle på konsumfiket. :P Mhah. Vi är så nyttiga! YÄÄÄ.

Uhm, kommer ju sakna Carro nu när jag åker. Hur ska jag kunna festa utan mitt drinkluder? Hon är ju bäst på fest ;). Men hon ska kanske komma ner. :D HIII

Ne nu blire sängen, ska upp kl 07 imorron.  BYE (;

Kommentarer
Postat av: gabbs

haha att vi är :P ha så kul i sthlm nu, spana på massa hetingar åt mej me :)

Postat av: Caroline

saknar dej baby kom hem nu för fan, ja hoppas verkligen att ja sak fara te dej o hälsa på en sväng :) de visar sig i veckan:) ha nyss ringt dej men du e juh o handlar julisar nu :P

2007-12-23 @ 17:21:31
Postat av: gabban

GOTT NYTT ÅÅÅÅRRRR :) hoppas du ha skoj :)

2007-12-30 @ 18:37:07
URL: http://remember.blogg.se
Postat av: gabban

tjoooo :) kan inte skicka mess te dej, vette tusan va de är, dom går inte fram? jag kan inte festa idag iaf för jag ha haft masjuka i helgen, yäck :/ men hör med anna om hon ha nån sprit å sälja, de ha hon säkert :)

2008-01-06 @ 18:24:50
URL: http://remember.blogg.se
Postat av: gabban

haha jasså vadåra? va de du som hade skreve på msn? de va brorsan som startade datorn å då startades msn oxå..fast de va inte jag som va där asså :) ha du haft skoj nu då?

2008-01-07 @ 00:26:20
URL: http://remember.blogg.se
Postat av: gabban

jora de ha vart rätt skoj här i kräkis..nyår sög dock som fan, men men :) blire i helgen då?

2008-01-07 @ 17:02:07
URL: http://remember.blogg.se
Postat av: gabban

flyttar ju imorrn jag...men få se om ja komma hem te helgen för ja komma inte hinna klart me flytten endå..så då blire nog en sväng i klamydiagrottan :)

2008-01-08 @ 19:16:18
URL: http://remember.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback