Ett par timmar

kvar sen sticker jag !!! :) wooho.

Mitt tåg går från svall 12.30 och jag är framme i sthlm 16.30. Där kommer min mormor och min kusin och hämtar upp mig oså åker vi till mormor. Sen senare på kvällen ska jag träffa Nicole vi ska dra nånstans och ta en cider och snacka lite skit. :P MYS!  Och på lördagen blir det att handla julklappar på dagen, sen förmodligen UTGÅNG! :D wööhö. Eller om man sparar sig till efter jul? Äh vi får se. :)


Idag har vi haft en mini julafton. Ätit julmat så det står ut ur öronen. Fyfan, är fortfarande proppmätt. Tror inte jag kommer kunna äta julmat på julafon. Har även varit på stan med mitt drinkluder idag. :) Hämtade ut mina skor, och Carro köpte lite julklappar. Vi tog en sallad på bakfickan också, och en bulle på konsumfiket. :P Mhah. Vi är så nyttiga! YÄÄÄ.

Uhm, kommer ju sakna Carro nu när jag åker. Hur ska jag kunna festa utan mitt drinkluder? Hon är ju bäst på fest ;). Men hon ska kanske komma ner. :D HIII

Ne nu blire sängen, ska upp kl 07 imorron.  BYE (;

GÄÄÄSP

Jag är sjukt trött! Tror faktiskt jag ska gå och lägga mig. (:     


Godnatttten

AAAAH FAN!

Alltså jag vet inte vad det är med mitt fejs! Det bara ploppar upp  massa äckliga röda prickar. Vad är det dom kallas nu igen? Usch, jag hatar det! Jag fattar inte. Mamma säger att det är för att jag dricker så mycket. Det kan stämma. Så måste jag välja nu eller. Sluta festa och slippa alla äckliga? Eller sminka över dom varenda jävla morgon och fortsätta festa? Jag tror jag väljer det sista. Eller om man taggar ner lite grann bara. Men vafan ska man göra annars då? Yääyä. Men fan, jag vill ju inte se ut som en prickikorv!


Onsdag idag då. Bara två dagar kvar nU ;D Whii.  Jag skulle ju till Carro idag. Men det vart ändrade planer. Men imrogon ska jag träffa Carro vi ska gå lite i stan, den stooooora stan. Mhaha elr hur. Carro skulle checka lite julklappar. :)  Sen blir det säkert en fika också. :p


Ohh jag har fet ångest över att åka tåg med Malajka. :S Hon kommer skälla sönder om det är nån annan hund i närheten. Och med tanke på att jag beställt där det är "djur tillåtet" så kommer det nog vara andra hundar där. Sist jag åkte med henne höll jag på DÖ, det var en svart hund mittemot oss, och hon skällde som en idiot. Jag fick sitta och hålla igen hennes mun. Men efter ca 20 min lugnade hon ner sig, en liten stund.  Sjukt pinsamt!

Jag ringde till dintur idag för att jag ville försökra mig om att man får ha hundar på bussen. Jag ska ju ta buss ner till svall o tåg därifrån. Men man fick iaf ha hundar på bussen. Sen passade jag på att fråga hur mycket det kostar att åka från kfors till svall. Sist jag åkte, och det var inte så jävla länge sen kostade det typ 54 kr. NU KOSTAR DET 85 KR!  Hur i helvete kan dom ha höjt med typ 30 spänn?!?! :O Jaja. Inte nog med det så sa tjejen jag pratade med att det kostar ungefär 57 kr för Malajka att åka med bussen också. :O WTF, hon får ju inte ens ett säte?! Men om man hade en liten hund som man typ kunde ha i väskan eller i en liten bur så kostade det ingenting. ÖH?! Ska jag betala för Malajka också så ska hon fan sitta på sätet! sjuuuuuuuuuuukt. Såna där saker kan jag störa mig som fan på. haha.


Imorgon ska vi också ha en liten julafton med mina små syskon. Eftersom dom inte åker med oss ner till stockholm. Dom ska fira jul med sin pappa. Och jag har ju inte köpt en enda julklapp än, får inte min lön förns på fredag. Så jag har sagt till dom att dom får julklappar av mig när jag kommer från stockholm. Hoppas dom inte blir allt för ledsna. Känner mig så dum! Man vet ju själv hur man var när man va liten lixom. Men dom har sagt att det är lugnt. :)


Ne nu blire lite tv.  Tjiiiing


Inte länge kvar nu...

Tills jag åker. :) OH ska bli så jävla härligt! Jag saknar alla så mycket. Helt sjukt mycket faktiskt. Mest saknar jag min mormor. Mys det ska bli.

Nu har man lov iaf, fyfan va skönt! Eller vi får inte det förns imorron egentligen, men vafan vem går till skolan för att få lite fika och säga god jul? Inte jag iaf, inte när jag kan liggga och soooooova istället. :)

Jag lämnade in mina stövlar i måndags (eftersom jag haft dom typ 5 veckor och sulan har redan släppt, och skinnet släpper också.) Och dom kostade 600 kr, så man tycker ju att dom ska hålla lite längre än så. Samma sak vart det med Carros skor (vi har likadana). Men iofs, så som vi håller på på helgerna är det inte konstigt att dom går sönder, mhaha. Men det behöverinte dom veta. :)  Sulan skulle dom iaf fixa, hoppas dom kunde fixa det skinn som släppt också, men det trodde dom inte eftersom att "jag skrapat dom mot nånting" Jääjä.  Men iaf, ska hämta skorna imorgon, sen åker jag till Carro. :) Sover där imorgon sen hem och packa järnet på torsdag. :)

Vi var på bakfickan och fikade idag också, jag, carro & tess. :) Mys. Vi åt en sallad fyfan va gott det var! Var as länge sen. Efter salladen funder jag och carro på om vi ska köpa en bulle:

Jag - Jag tror jag vill ha en negerboll.

Carro- Köp en då.

Jag- Ska du köpa nått?

Carro- Nej jag ska vara nyttig idag.

Jag- Hahah aa jag med.

Efter en liten stund...

Carro- Men ska vi inte dela på en negerboll?

Jag- Jaaa. Eller äh vi skiter i det.

Efter ännu en liten stund...

Carro- Ska vi inte köpa en var?

Jag- Jo det gör vi!

Hahah, vadå beslutsångest? Och effer hade vi ångest!



Hämtade en resväska från källaren idag, fick ta den största. Eftersom jag alltid tar med mig så mycket kläder och ska ha julklappar och grejer med mig hem också. :) Min mormor gnäller på mig att jag inte ska ta med mig så mkt kläder för jag använder inte alla ändå. :p Men vafan, man vill ju inte åka ner med för lite kläder. Jag gjorde det en gång, aldrig mer.

Ah nu ska jag ut med hunden,  hejpa!


SHALALALALA

 Nu sitter jag här och dricker te mot min onda hals, det funkar faktiskt :) Eftersom jag inte har några halstabletter. Jag har aldrig riktigt varit någon te människa, eller jag kan dricka te till mackor osådär, men jag brukar inte ba ta mig en mugg sådär. Men det hjälper faktiskt jävligt bra :)

Undra om man ska lägga sig tidigt ikv? Men då lär man väl bara ligga där och vrida och vända sig. Jämt när jag kommer hem från skolan är jag så sjuuuukt trött, så jag sover ett par timmar. Jag borde nog hoppa över det och sova tidigt ist. Men vafan, då orkar jag ju inte göra ett skit istället. Yääyä.

Fredag imorgon då, 100000 helger i rad har det betytt utgång.Men imorgon blir det nog lugnt faktiskt. Jag och drinkludret mitt känner att vi vill vara pigg på lördagen. Då ska vi på kramm. :) Men vi får väl se hur det blir imorgon, det är inte första gången vi sagt att vi inte ska ut. mhaha :P

Aja, på lördagen blir det förfest hos emelie på hemköpshuset :D Wööhöö. Ett tag sen man festade på hemköpshuset. Men iaf, för hon fyller 18 imorron, ETT STORT GRATTIS TILL HENNE :D Vi blir några fler från klassen också, det ska bli kul :) Men inte Tess förstås, hon blir jääämt sjuk när det är kramm. :P  Och så klart Carrrrrrrö :D festtiifesstii. Och den här helgen ska jag dricka lite godare dricka än den där äckligá jävla spriiiten. :S BLÄ!

Yääyä, lite tv kanske.  Tjing!


OHNOOOO

ÅÅÅÅH NEJ, jag börjar bli sjuk. Ont i halsen och huvudet som fan. :/ FUCK OCKSÅ! Men det hindrar mig inte ändå :p


Den här veckan har vi haft en kurs i skolan, som vi egentligen skulle haft hela året, men vi kör den ¨på en vecka. Lättare än vad jag trodde faktiskt. Visst det har varit jävligt svårt för mig attt komma i tid. Med tanke på att vi egentligen är ledig måndagr, och har sovmorron både tis o ons. Jag har försovit mig alla dagar. :S Men det har gått bra ändå :) Imorgon är det sista dagen, då har vi redovisning och grejer! Imorron får jag INTE komma för sent.


Imorgon ere heeelg, fyfan va skönt. Det blir nog utgång som vanligt. Fast jag egentligen inte har råd =/

Ikväll kommer Carro också :) Vi har lite saker att fixa, mhah :D

Yääyä, ut med hunden sen sooooooooova en sväng :)



Heeeypa!


ERE SÅ

Vart hemma från skolan idag.. igår också. Illa illa. Men vafan jag måste ju vila upp mig till helgen. Då ere hårda tag! Mhaha Yääääääää.


Och jag har typ nackspärrr, fuuuuck jag vill ba hugga av huvvet.

Idag blire ba slappt, typ tv. Men det blir ju inge Greys va ju säsongsslut förra veckan :(



Ehhh hejdå

HELGEN

Rolig helg har det varit. Det vart ju fest så klart. :) På lördagen var det kinky night på gladan. Det var kanon! Första gången jag varit med om att det varit fullsatt på gladan.Fast man vart ju lite för full som vanligt. Oså var jag ju med Carro mitt drinkluder ;)


Oh idag var jag hos tandläkarn, det VÄRSTA jag varit med om på länge asso. huhu :S Fick två sprutor för bedövningen tog fan inte. Så de gjorde ooooont när dom borra.. Men efteråt kan jag lova att jag var bedövad, hela jävla käften asso.


Skola imorrn, känns jävligt tungt måste jag säga. Har idrott också.. fyfan.