HEJ DÅ CP BLOGG.SE

NU HAR JAG BYTT BLOGG. FÖR BLOGG.SE SUGER HÄST BALLE. NU ANVÄNDER JAG BLOGSPOT.COM ISTÄLLET. OCH DÄR HETER JAG www.anninau.blogspot.com
:D



HEEEEEJDÅ

BRA GJORT ANNINA!

Fyfan vad jag är kass asså! Hade nationella i svenska idag.. jag gick dit satt där typ 40 min sen gick jag utan att ha skrivit ett ord. men vafan jag fattade ingenting! inte bra. men vad ska jag göra när jag inte fattar ett skit, onödigt och sitta kvar där då. och när jag skulle ut från klassrummet säger lärarn: men hallå, har du inte skrivit nått....?
öööh ne vafan ser de ut som din dumma idiot. inte coolt.

jaja, idag ska jag iaf träna.. jag och carro ska försöka komma i gång igen.. får sån jävla ångest när jag tänker på hur mkt vi tränade innan vi åkte utomlands, vad hände? var väl mer taggad kan jag tänka. torsdag imorrn, jag har inte varit i skolan en enda dag den här veckan, förutom idag då i 40 min. känns som att jag måste dit imorron, men jag pallar fan inte!

förresten så vart jag jävligt party sugen nu! vill utt nuuuu! men jag får lov och vänta till helgen, ääända tills på lördag. på fredag blir det lugnt, vi kanske går och kollar på mittinatta eller vad det heter en sväng.. sen på lördag ska brudarna till svall och shoppa! bitches. :P vill också, men eftersom jag inte får underhållet och studiebidraget samtigigt så går det icke. så jag ska jobba istället för carro, på dallas. haha! kommer gå finfint de! och sen på kvällen blir det paarty! vet inte hur och var än, men det visar sig.

och snart ere valborg också, fyfan va kul det ska bli! längtar som en huuura. :D jessi slutar vid tre då, så då börjar vi fixa iordning oss och sen går vi ut och käkar, mys! sen ere ba hem o börja dricka och sen blire kramm :D wooho!

vi har börjat planera  inför midsommar också. vi ska nog hyra en stuga i norrfällsviken :) i tre dagar , så jävla nice..

längtar så sjukt jävla mycket till sommarn, kan inte förklara! stadsfesten, midsommar gatufesten oooh allt! vi kommer fan va över allt! mhaha..


ska ticka! hejpa!

PUSS!

SÖNDAG

Söndag igen, fyfan vad jag hatar söndagar!

Den här veckan har det varit muycket fest, i onsdags var det studentfest på gladan för att det var 50 dagar kvar till studenten.. och då vart det en jävla karatefylla kan jag tala om. alldeles för mycket dricka. jag betedde mig som en jävla idiot asså! och ångesten stod ut från alla håll. pinsamt pinsamt. fattar inte hur jag kan va så jääävla sjuk. psyket nästa! oså helgen då, i fredags var vi på gladan, vart så där lagom full och vi hade skit kul! och igår åkte vi till dannero för där var det dans :) skit kul! och nu sitter jag hemma hos jessies pappa i nyland och vi ska väl snart börja röra oss till kfors.

imorron har jag en lektion fast vi egentligen är ledig på måndagar, så den tror jag att jag skiter i. orka! hade tänkt  jobba imorron, men det tror jag inte heller att jag orkar.



äääh nu bajsar jag på det här. heeeejdaaaaaaa

50 DAGAR KVAR!

50 dagar kvar till studenten idag :) wooooho! fatta va gött! och ikväll blire glaaadan, festifesti! 

sov dags

Nu har jag varit nere hos carro en sväng.. vi gjorde inte så mycket, rökte och kollade på tv. :) jag somnade typ hela tiden så det var skit jobbigt och traska hem i all jävla snö. jag fattar inte, förra veckan tog man ut stolar från cafeterian och satt o käkade glass. och nu är det flera meter snö?! inte coolt.

satt nyss och tänkte på att det inte alls är länge kvar till studenten, och hur jävla skönt det ska bli och slippa skolan! men sen kom jag på att jag kommer nog sakna den trots allt, inte pluggandet utan allt annat, träffa folk lixom. ganska sorgligt. :/
och jag måste verkligen bestämma mig hur jag ska göra med balen? vet inte om det är värt det. fast ändå vill jag, aaaaah. får se får se. student kläder måste jag köpa också, fast det är ju inte så jävla bråttom med det. min studentmössa har kommit också, den var söt!


yääyä, nu ska jag sova. så jag är utvilad. har en lång helg framför mig! haha


Godnatt slynfaces!

PUSS!

duktig idiot!

HOOOOOOOOST host host. fyfan. hatar hosta. det låter äckligt att hosta också. uuäk!

Haft foto hela dagen i skolan idag, eller hela dagen och hela dagen, kom inte dit förns elva. den här veckan har jag och tess haft skit kul i skolan, haha jag vet inte varför. vi har bara flummat runt och skrattat och haft oss. :p sjukt kul! känns nästan tråkigt att det är fredag imorgon. haha, nej nu ska vi inte gå för långt här.

aa helg snart då. jag och carrhoe ska kröka.. jag har en vinare,vet inte vart eller nåt än. blir väl gladan skulle jag tro. :p och på lördag kväll kommer mamma hem igen :) skönt, jag hatar och laga mat.

på onsdag är det 50 dagar kvar till studenten, och då ere gladan! :D fan va gött! betyder att man kommer vara bakis i skolan på torsdag, men skit samma! haha.

nu är jessi i danmark, och jag saknar henne redan. <3 fick nyss ett sms av henne att hon precis hade klivit ur poolen, jävla unge :P

Ne nu blir det tv en stunde, sen ska jag kila ner till Carro och se vad hon har för sig :)


                                      Här bjuder jag på några bilder på mig, tess och mallan! :D

                                        



Hare gött losers!    


PUSS!

SHUU BENKE!

Nu var det ett bra jävla tag sen jag skrev sist! Har inte haft nån ork liiixom.

I grancanaria hade vi det bra, vi hamnade i laspalmas det sög. och vi fick ett dåligt hotell! men annars så var det bra. :) solande och festande, gött! har massa bilder men det har blivit massa strul med kameran det funkade inte att lägga in och blablabla, men har lagt in dom i skolan nu så vi får se om jag pallar lägga upp några här framöver.  :)


Sen jag kommit hem har jag haft ett par härliga veckor med Jessica, och mitt drinkluder Carrhoe förstås. Vi har festat som aldrig förr, och efterfesterna har hållt på ända till 10 på mornarna! :) Vi har till och med stannat på frukost, hahahahhaha. Sjuuuukt kul har vi haft yäääh. NI ÄR BÄÄÄST! Men nu har Jessica dragit till danmark och kommer inte hem förns på måndag !!!! :O heelvede.

Och som vanligt så går tiden skit fort, inte länge alls kvar till studenten nu. skönt som fan! kan inte ens förklara hur mycket jag längtar till sommarn, kommer bli gööött! wohoo!

aaja, annars är det lugna puckar. förutom att jag börjar bli förkyld. hals ont och skit ont i huvudet och nacken och aaaaaah. skit synd om mig.

ne nu ska jag ticka!

och till alla er som tror att ni är något säger jag bara, ignora piggen eller shut uuuup!


PUSS!