WEEHO

Vi fick tåg biljetterna på tradera :) fanvabra! 18.11 går vårat tåg från svall. och vi är framme i sthlm runt 21.30. då åker vi till min moster och droppar av våran packning. sen drar vi oss till cotti och festar till litegraann. :) sjukt kul vi kommer ha! får se om vi kommer hem levanda.moha!

NÄSTAN FÄRDIG

´Ja nu är nästan klar med all packning. har en maskin jag ska tvätta imorron,


Har legat och kollat på gamla one tree hill avsnitt.. fyfan det är så jävla bra! Brooke är bäst. skulle lätt byta mitt liv mot hennes. nemen haha. :P




åååååh, det är sjukt hur mycket jag längtar nu!

nu ska jag ut med slöisen sen hoppa i säng. NIGHT!


Inte nog med

attt jag har en jävla blå tira på ögat, jag har fått en vagel också! kan det bli bättre eller?

håller på och packar för fullt.. håller på blo galen. allt som jag vill ha med får inte plats. :/


Lite bilder på mig och söti sen helgen :)
 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vilken jävla lördag det var. fyfan. fick i mig alldeles för mycket. kommer inte ihåg ett skit! helt blå slagen är jag iallafall. vet inte vart jag har varit efter krogen eller ¨nånting. och en fucking blå tira på ögat. skit mysigt. jag hade tydligen ramlat? jag hatar det här. varför lär jag mig aldrig?


nu är resan bokad ialla fall. hade det inte varit för den så hade jag tagit min ångest och gått och grävt ner mig nånstans. den 28 lyfter vi från arlanda . och imorgon åker vi till sthlm. där ska vi antingen bo hos min mormor eller moster.

idag har jag alltså skit mycket att göra. packa och tvätta. åh det känns skit jobbigt och packa allting, tänk om jag glömmer nåt lixom.. aaah

ne nu ska jag käka lite frulle, ska ner och möta carro vid 11 dåå ska vi träääna och basta. :)

segt..

men va den här dagen går segt! jag vill ju att det ska bli kväll nu. i förra inlägget skrev jag att jag gick och la mig 10.30 igår. men jag menade ju såklart 22.30. haha.


har nyss försökt locka håret för att de hur det blev. men det blev helt fuckat. det blir inga lockar ikväll iaf. blir väl det vanliga, spikrakt och fult! ah. jag hatar mitt hår. det går inte att göra nånting med det!


intressant inlägg visst?

uppe med tuppen!

Sjukt, det är lördag morron och jag är vaken nu?! men det beror nog på att jag la mig vid 10.30 igår :) inge festalltså.skönt o vakna upp obakis. haha finns nog inget ord som heter såmen... folk ringde mig i natt och frågade, "vafan festar inte du" haha. typ som att det vore självklart.


och det här med resan... nu har vi ändrat oss igen. nu vet vi inte ens om vi ska åka nästa vecka. krångel krångel.


menmen, idag ska jag bara ta det lugnt tills ikväll. för då eree fest :)


jag har verkligen saknat dig. det går inte att beskriva i ord hur glad jag är just nu.

jävla skit!

jag blir så jävla irriterad!vi skulle ju åka härifrån på sön till sthlm, och från sthlm på mån till grancanaria, alltså ta en sista minuten. men guess what? för det första så har sthlm lov nästa vecka så då kommer det vara sjukt dyrt att åka därifrån, oså går det inga resor heller. förns typ den 28. så igår kollade vi lite resor och då gick det några idag, men jag skulle ju inte få cash förns på måndag. men det fixade jag. meeeeen då är så klart resorna som går idag slut. sug häst balle säger jag.. 

så nu är det bara för oss o hålla utkik efter resor 24/7. vi tar första bästa jävel och drar! men iaf, hittar vi ingen resa i  helgen så åker vi ner till sthlm på måndag i alla fall, och haffar en resa därifrån.  ah, iväg ska vi komma!

idag blire jobb, känns tungt. har sprängande huvudvärk.



HARD WORK WORK

Kom precis hem från jobbet.. eller aa för typ en timme sen. och nu har jag sjukt ont i huvudet! ska jobba hela veckan har jag bestämt. men vad jag bestämmer mig för, och hur det sen blir är en helt annan sak. ne men jag måste verkligen! fick iaf 8 intrevjuer idag, ganska lite tycker jag. oftast brukar jag få runt 12-13 st.

ne nu ska jag hoppa i säng!

6 dagar kvaaaaaar!

söndag igeeen..

Tiden går som vanligt sjukt fort! Slut på helg.. Fredagen var lugn, jag var med carro och jens vi åkte till nån fest i bollsta. och där var det massa bråk så det sög. oså drack vi ju inget heller, så de var ganska booring. och igår blev det ju fest fast jag eg inte skulle festa förns gran canaria.

nu är det bara 1vecka kvar tills vi drar!!! fyfan va hääärliigt! jag längtar som en idiot! :D fast det känns som att det är mycket som ska göras innan vi åker, kolla alla klädr skor mm.. har massa grejer som ska komma på posten också innan vi åker, visa kortet, passet och bikinin. allt ska hinna komma innan fredag. men tänk om de skulle bli försenat då dööööör jag.

ah vi kommer ha så sjukt kul där! feeest 24/7 :P haha.. och soooooool, fyfan va göötttt!

ALLA HJÄRTANS DAG!

Det är ju alla hjärtans dag idag. Kom på de nu, haha. Nemen när man är singel så tänker man typ inte på det. Ganska skönt faktiskt. Heh.

Ahja, har iaf nyss beställt min bikini :) blev en svart med en gulblomma på ena bröstet och svarta trosor. Hade världens besluts ångest om vilkne jag skulle välja, hittade ju en skit snygg vit också. Men det vart den svarta till slut.

Idag blire slappt, tyyyp sova. hejpa!

SKOLAN

Sitter i skolan nu, håller på att skriva ut mina sista kontaktkartor är snart klar :)

Sen runt ett blire träning med Carro.. måste hård träna nu innan vi åker. Haha. 

Nu är det fixat..

Japp nu är passet fixat! Får hämta ut det nästa vecka nångång. :)

Sitter hemma hos Carro nu, vi ska se lite tv sen blire nog sängen!  Ciao


SÄNGEN NÄSTA.

Jag har inte sovit nånting sen jag kom hem från skolan idag. Och nu när jag tänker efeter så har jag inte kollat på tv nånting! :O Oj då. Har varit i full gång idag. Planerat resan :D, städat o grejat. Fan va duktig jag är.

Skola imorgon, börjar egentligen kl 10, men ska träna runt halv åtta. Skulle träna vid halv två när vi har idrott egentligen, men det hinner jag inte för vi ska åka till hsand och göra passet imorron. :) Och kolla lite bikinis, måste verkligen ha en ny, provade min här för ett tag sen, ohoj vilken jävla ångest jag fick. Det var nästan så att längtan efteratt åka försvann asså. :S

Nu ska jag ut med Malajka en sista gång innan jag goes to bed. Naajt!


YÄÄÄÄÄÄY!

Jag fick låna peeeengar! :D wooho. FAN VAA KUUL!  Så snart sticker vi. Vi vet inte exakt vilket datum än, vi ska ta sista minuten. Men det blir nog att vi åker till sthlm den 24 feb, och grancanaria 25 feb. :D Inte länge kvar! Heeeeeeejdå sverige!

HOPPASHOPPASHOPPAS!

Sitter på nålar just nu asså. Jag och Carro håller på och planerar våran grancanaria resa. Vi funderar på att åka runt den 25. Det är bara ett problem, jag har inte tillräckligt med pengar. Men så snart min söta mormor har slutat jobbet ska jag ringa henne och fråga om jag får låna. :) Brukar oftast få göra det, men inte såhär mycket. Elr aa.

Så jag HOPPASHOPPASHOPPAS verkligen att jag får det. :)

SÖMNPROBLLEMS

Ja det har jag verkligen. I förra inlägget skrev jag ju att jag snart skulle sova. ye right. det var tre timmar sen. det här är inte bra. tur att jag inte behöver kliva upp förrens nio imorgon. men ändå, det blir tungt.



ne nu måste jag försöka sova!!!!

TV

Snart dags för sängen.. ska kolla lite tv först. Det är heelt sjukt hur mycket jag kollar på tv. fy. jag aldrig klara mig utan tvn.

och min hund åt nyss upp en choklad boll. det kan ju inte vara så jävla bra asså, eftersom hundar inte ska äta choklad?


onödigt inlägg men ah, godnatt!

WHATA HELLLLL

Det händer igen, NEJNEJNEJ! Asså det rinner floder ur mina ögon. Jag har åkt på en sjukt jobbig förkylning igen. Helt täppt i näsan, nyser typ hela tiden, och mina ögon rinner HELA TIDEN! Asså det är som att jag sitter och gråter. Skit jobbigt! Och jag har lixom skola imorgon. ;S Och jag vill inte gå utan mascara för då ser jag ut att vara typ 13 år. Jag har haft så här en gång förut. Tror jag gick i nian då, men då var det bara ena ögat som rann. Det  var ju inte heller så jävla kul, gick runt och såg ut som att jag sminkat ena ögat lixom. Aah, aja.. hoppas det har gått över tills imorgon, var ju hemma hela förra veckan. Eller jag kanske ska komma med en lam förklaring typ, "jag kan inte komma till skolan för mina ögon rinner." hmm, jag skulle ju inte ljuga ialla fall.

MÅNDAG

När jag vaknade upp imorse var jag sjuuukt trött! Som jag är typ varje måndag. Men det var bara och kliva upp för jag och Carro skulle träna.

Idag blire ba slappt, tar nog med mig Malajka och åker till Carrhoe senare idag. :) Kanske vi kan se lite gossip girl :)

SÖNDAG

Ja ännu en söndag, inte så fylld med ångest denna gång. Klarat mig från alla pinsamheter den här helgen tror jag. Elr aah, höhö nästan kom jag på. :S FUCK!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och glo på tv, GODNAAJT IDJUUTS!

SLITEN

Jag är helt fuckt asså. FYYYY, för mycket dricka igår. Hm, men kul vare tror jag? Ikväll ere nya taaaag.


SKÅL

Jag håller på bli tokig. Jag vet inte vart vi ska vara nånstans ikväll. Antingen härnösand eller kramfors. Jag e sådär, jag måste veta vad som händer. Men iaf, om vi ska till härnösand, så ska vi på Olearys eller om det heter kajutan nu? skit samma. Iaf, jag skulle ringa dit och kolla vad dom har för åldersgräns ikv för på lördagar har dom tydligen 20. Men iaf, jag fick lite panik när killen svarade (som jag kan få ibland när jag ska ringa och fråga saker.) Så här lät de ungefär:


Killen: Ah ja komemr inte ihåg hur han svarade.
Jag: Öhm, hej jag skulle vilja fråga en sak.
Killen: Ok.
Jag: Har ni öppet ikv?
Killen: Ja, annars skulle jag ju inte ha svarat nu. (otrevlig jävel.)
Jag: Ok, men asså har ni typ så här.. eehm, dansgolv?
Killen: Öh ja det har vi.
Jag: Ok, va ere för åldersgräns?
Killen: 18 på fredagar.
Jag: Ok, när stänger ni?
Killen: Kl. 02
Jag: Ok, tack
Killen: KLICK! 

  Orka att han var så jävla otrevlig! Hoppas inte det är han som står i baren iaf.

AH, vill verkligen till härnösand ikv, hoppas vi kommer ivääääg! :D jag och mitt drinkluder :)


alla som inte dansar är?

Våldtäksmän!!!!!!  - Vi får verkligen hoppas att det inte är så.

Nu har jag sovit sen jag skrev sist (ovanligt) tänkte laga nån mat, men jag vet inte om jag orkar. Det är det värsta med att vara hemma själv, att jag måste laga mat. hate it! Och så kan jag inte. Idag tänkte jag iaf avancera mig till pulvermos och fiskpinnar. Ketchupen är tyvärr slut, och jag orkar absolut inte gå ner och handla ny. Men jag har ju ramuladsås så det är lungt. Jag har inte handlat något att dricka heller, så jag får dricka vatten. Yummi. Not. Eller kanske lite.  Äh, vilket onödigt inlägg!

smack that

Nu är jag sådär äckligt trött igen. Och jag hatar det. Jag blir helt död asså. Har varit så nästan hela veckan nu, har inte varit i skolab heller. Det ända jag har gjort är och legat i sängen och kollat på tv. Och tagit ut Malajka förstås. Jag fattar inte vad det är. Jag börjar inbilla mig att jag är sjuk eller något. Men neh, det är nog som Carro säger, att jag är uppe för sent. Men så sent är jag ändå inte uppe. äh skit samma.
Har varit och tränat idag ialla fall, tvingade mig själv. Och efter det kändes det direkt bättre,kände mig piggare lixom, men som sagt nu blev jag trött igen.  :/

Nu är helgen snart här igen, skönt. Men sjukt fort tiden går känns nyss som att det var söndag. Får se vad som händer denna helg då, blir nog utgång en av dagarna iallafall. Vi funderar på och dra oss till härnösand och parta lite, istället för den här fucking hålan. Meeeen det är lite saker som ska fixas innan isf. Jag måste fixa pengar eftersom jag mitt smartass har slösat allt redan, och så måste vi fixa skjuts. Yäyä, får se vad som händer.

Idag har jag ialla fall tänkt plugga och städa. Har tänkt städa hela veckan men har bara skjutit på det hela tiden, och nu, ja nu ser det åt helvete ut här, vill inte ens vara här så illa ere. Och det här med pluggandet, ja det har jag ju skjutit på ett par månder. :S

aaaja, LATER!

...........................

Jag har gjort det värsta misstaget jag nånsin kunnat göra. Och det värsta är att jag inte ens har sagt förlåt. Jag önskar verkligen att jag inte hade gjort som jag gjorde.


YÄÄÄHHHÄ

174768-25
mitt gull och jag!


Fredaaag yeeeey. äntligen helg!


Sitter i skolan nu och skriver ut kontaktkartor på det vi har plåtat. Kuuuul, or not. Typ två timmar kvar tills vi slutar.

Runt tre ska jag och Carro bege oss  till träningsvärkstaden och bränna lite fett! Sen ska  vi till solarieöarna och bli lite brrruwna, och sen ska vi på kina. :D Fan va gött! Och sen ikväll ska vi kolla på hockey. Vi håller fortfarande fast vid att det inte ska bli nå festande ikv, och vet ni, jag tror vi kommer hålla det. :)  Men imorrn så. haha.