gaaaaah

FAAAAAn va mycket jag har i skolan nuuu.. aah!

Aaja. snart helg iaf. Lugn fredag jag och Carro ska på kina, och sen blire väl bara slappt. Och lördag ere feeest :D 

wööööööhö

TJENIS PENIS

Jah nu var det måndag igen. Shit va fort tiden går!

Helgen var ganska lugn faktiskt. Eller aa. Fredagen blev det utgång. Carro fyllde 19. :) Ja vad ska jag säga om fredagskvällen, haha.  KUL!  Började med förfest hos Carro. Sen träffen, sen gladan. Och sen efterfest, och jag har bara en sak att säga om den där efterfesten, BORDET! Mhah.. vi kan ju fråga carro. :) Nemen det var skoj. Vi skulle ut på lördagen också, men vi stannade hemma hos Carro istället. :) och såg på GOSSIP GIRL. Vi är typ beroende av den serien nu.

Tredje gången jag tränade idag, :) häärligt! Man känner sig så duktig. Måste hårdträna nu tills vi ska åka. AAh det ska bli så härligt, jag vill åka NUNUNU! wööhö.

Jobbat idag, första gången på ett bra tag, uuh, var ganska jobbigt.. satt och kollade på klockan hela tiden. :S Men jag behöver pengarna. Ska jobba hela veckan.

Och till helgen blir det sundsvall. :D:D  Jag och Carro har bokat hotell från fre-lör. NICE eller vad. Så det blir fesstifeessti. Äntligen blir det av att man festar nånannastans än kramfors.  LÄNGTAR!  Och på fredag ska vi ändå till svall med skolan, så då stannar vi ba kvar där. :)


Ne nu blire sängen, träna och jobba imorgon. Jag behöver nog min sömn om jag ska orka.  / xo.xo

JAHA.

I huvudet på Gynning var inte så  bra som jag hade förväntat mig. Asså vem vill se när hon åker till familjer och passar deras barn. Jag vill iaf se henne göra craaaaazy stuff. Hon är ju bra på det. Aaja, andra avsnittet kanske blir bättre.

Helvet vad jag har hållt igång idag! YÄÄÄ. Har inte sovit en endaste sekund sen jag kom hem från skolan. :) Annars brukar jag ju sova minst två och sen inte kunna somna på kvällen. Dock somnade jag till i typ 3 min på historia lektionen idag. Haha.

Har fått mkt gjort idag asså. Förutom historia läxan. :S Tvättade Malajka nyss också. Fyfan vad hemskt det är átt tvätta henne. Hon gör inte alls som man säger. Och jag bliiiir så galen på henne när hon håller på sådär. KAOS!

Träna på träningsverkstaden imorgon bitti innan skolan börjar då. :) Jag e taggggggad! ;) Hahah få se om jag känner likadant imorgon.

Ne nu blire tv sen söööva.   

Godnajjt.

I HUVUDET PÅ

174768-24



CAROLINA GYNNING, börjar ikväll! Det måste ses. Tror det kommer vara skit bra. :D



I ínlägget nedanför så menar jag ju såklart att det är mitt pass som är gammal, och inte leget. Mhah. xD

JAG ÄR SÅÅ DUKTIG.

Idag bestämde jag mig för att börja städa direkt när jag kom hem från skolan. Och jag gjorde det också! :) Jag brukar alltid bestämma att ja ska göra det, men skjuter alltid på det. :p

Sitter och kollar på utlandsresor, jag och Carro ska ju åka i slutet av februari tror jag det blir. :) AAAH jag blir så jävla sugen. :)  VILL DRA NU!  Hade inte mitt leg varit gammalt så hade vi nog kunnat åka den här månaden. Men nu ere ba och fixa ett leg sen stiiiicker vi. Blir nog spanien, eller grekland. :) får se får se.

Jag har varit jätte duktig idag faktiskt. För det första så försov jag mig inte, eller Carro fick väl vänta några min :p mhah. och sen så va ja med på idrotten, wööhö. Och bäst av allt, jag har skaffat mig ett GYMKORT.  Aa, eller nästan iaf. Jag och Carro ska dit kl 08.30 imorgon och så ska dom gå igenom maskinerna med mig. Asså det är inte ett vanligt gym, träningsverkstaden heter det faktiskt :P haha. Måste ju träna lite om jag ska kunna åka och gläääässa i solen.

Imorgon tar jag Malajka och åker hem till Carro efter skolan. Ska stanna där tills på fredag. :) Vi skippar skolan på torsdag eftersom det är tidningsdag. sköööönt. så jag ska nog passa på och ta med mig en kamera så kan jag börja fota projekt arbetet. :) Men ja vet inte riktigt vad jag ska fota, :S Hade tänkt fota vinter, men njee så tråkigt. Osså hatar jag ju vintern!

Och på fredaag ere ingen vanlig dag för då ere Carros födelsedag :D Och då blre fäääst så klart :)

Ne nu ska jag ta ut min lilla piggg, HAAYDÅ!

Ännu en helg

med en massa rännande och drickande. haha! Men kul har jag haft. :)

Fredagen sög dock när vi kom till gladan. Men lördagen va kul :) Då var jag ute med Anna, Gabbi och Anna. Vi började förfesta hos mig, sen drog vi vidare till blackroom tror jag det heter? Och sen glajjan.. och där blev det en massa shakande ;) mhaa. svettigt svettigt.  Sen drog jag och Gabbi på efterfest med några sandö grabbar, haha. var väl inte så jääävla kul där, men men. Jaa och kvällen avslutades med att vi gick typ 100000 mil. Ouuuh. :)


Och nu sitter jag hemma och väntar på att en gubbe ska komma och laga våran toalett.


Ne nu blire sängen en sväng igen.

SEEEEG

Jag är så jävla seg asså! Idag skulle jag städaoch greja hemma, jag kom hem typ vid tre. Och jag har inte gjort ett skit! Somnade och sov typ 5 timmar, hat varit skit trött idag. Kan inte ens räkna hur många gånger jag somnade i skolan. Men det kanske beror på att jag och Carro somnade typ tre i natt, och klev up sex. :O Tre timmar lixom.. kaos. Så städandet får jag ta imorgon istället. Som jag inte har tid med egentligen.

Helg imorron, skönt! Och det blir fest! :D weeeheei, längtar!

HEMMA IGEN

Nu är man hemma igen, eller jag kom ju hem i söndags. Har varit så himla skönt och slippa kramfors ett tag asso. Och jag har haft det så jävla bra. Mys med mormor, träffat mina älsklingar, shoppat och festat. :) Men det var skönt och komma hem också, men när jag typ hade varit hemma 3 timmar så längtade jag ner igen.

Hemma själv är jag också, kommer vara det ganska mycket framöver. Mamma har börjat jobba i sthlm, eller hon jobbar i sthlm två veckor sen hemma två veckor o sen jobba igen osv osv. Ganska skönt och vara själv också, fast det blir ju lite tyst.

Skolan började idag också, suck. Fast det här lovet satt jävligt bra asso, jag var sjukt skol less. Och nu har jag skit mycket att ta igen, huuh :S vene hur jag ska klara det, men jag får se till o kirra biffen.
Beställde min student mössa idag. Tog tjejpaketet, då får man mössan + allt som ska stå på den, visselpipa, champagne glas och ett par trosor :) OOOH nu längtar jag asså!

Hahah idag hade vi planering på idrotten och imorron ska jag och Tess hålla i idrottslektionen, haha KAAAOS! Ne men de ska nog funka, mahah vi ska köra skiten ur dom! För vi slipper ju vara med, sköööönt aha,

Sjukt trött är jag idag..  blir nog sängen tidigt idag. Ungarna har varit här också och fått sina julklappar. :)

Imorgon blir det nog solning med Carro, sen hem till henne, :)


Ne nu ska jag ta en banan,  HEEERRRRÅÅÅ